ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ  ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ  ΕΥΚΑΜΠΤΗΣ  ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Αρχική επικοινωνία

 
vpack.gr ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Ιστορικό

  • Η εταιρεία Δ. ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ (VPACK) ιδρύθηκε το 1986 με σκοπό την παραγωγή και πώληση ειδών συσκευασίας με πρώτη ύλη το πολυαιθυλένιο.

 

  • Διαβλέποντας τις ανάγκες της αγοράς για εξειδικευμένη συσκευασία στους τομείς των τροφίμων και των ενδυμάτων, επενδύσαμε το 1995 στην παραγωγή πλαστικού φιλμ από πολυπροπυλένιο.

 

  • Το 2003, με την ένταξη του Ιωάννη Βουκελάτου, Χημικού Μηχανικού του ΕΜΠ, κατανοώντας τις οικολογικές ανησυχίες των πελατών μας, ξεκινήσαμε την παραγωγή πλαστικών φιλικών προς το περιβάλλον (κομποστοποιήσιμα/διασπώμενα πλαστικά).

 

  • Το 2009, θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας, λαμβάνουμε την πιστοποίηση του διεθνούς πρoτύπου Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2008.

 

  • Από το 1986 έως σήμερα, με ίδια κεφάλαια εκσυγχρονίζουμε τον μηχανολογικό μας εξοπλισμό με σκοπό να συμβαδίζουμε με τις ανάγκες των πελατών μας αλλά και τις νέες τάσεις στην αγορά πλαστικών εύκαμπτης συσκευασίας.

 

 

 

 

 

 Δ. Ι. ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΥΚΑΜΠΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ - Αγίου Παντελεήμονος 5 Αιγάλεω - Τηλ: 2103416870 – 2103475046 Email: info @ vpack.gr